Anunt pentru studentii anului VI

Dragi studenți,

Întrucât mulți dintre dumneavoastră întâmpină dificultăți în finalizarea lucrării de diplomă, fac următoarele precizări:

Aceia dintre dumneavoastră care, în urma discuțiilor cu îndrumătorul lucrării de diplomă, consideră că își pot finaliza lucrarea folosind datele/rezultatele experimentelor pe care le-au obținut până în prezent, chiar dacă nu sunt în totalitate cele previzionate, vă rog să o faceți.

Pe aceia care au obținut prea puține date pentru finalizarea lucrării, îi invit să redacteze o lucrare de licență de tip analiză sistematică. Modul în care se realizează o astfel de analiză este redat în Ghidul pentru redactarea lucrării de licență, care se găsește pe site. În această situație, titlul lucrării de diplomă poate fi modificat. In acest sens, vă rog să trimiteți o cerere pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe adresa de mail a secretarei de an. Așa cum deja știți, utilizând adresa oficială pe care o utilizați pentru intrarea pe platforma Microsoft Office, aveți acces la bazele de date abonate ale bibliotecii UMF „Valeriu Bologa”. Aceasta vă va permite identificarea studiilor incluse în analiza sistematică pentru care vă decideți.

Dacă aveți întrebări vă rog să mi le adresați prin intermediul reprezentanților dumneavoastră.

Vă doresc succes,

Prof.dr.Șoimița Suciu

Decan